Thuis ProductenDe Kraan van de boomvrachtwagen

De Vrachtwagenkraan van de 55 Tonboom, XCT55L6 XCMG 6 - de Hydraulische Kraan van de Sectieboom

De Vrachtwagenkraan van de 55 Tonboom, XCT55L6 XCMG 6 - de Hydraulische Kraan van de Sectieboom

  • De Vrachtwagenkraan van de 55 Tonboom, XCT55L6 XCMG 6 - de Hydraulische Kraan van de Sectieboom
  • De Vrachtwagenkraan van de 55 Tonboom, XCT55L6 XCMG 6 - de Hydraulische Kraan van de Sectieboom
De Vrachtwagenkraan van de 55 Tonboom, XCT55L6 XCMG 6 - de Hydraulische Kraan van de Sectieboom
Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China (vasteland)
Merknaam: XCMG
Certificering: CE/ISO9001
Modelnummer: XCT55L6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Naakt
Levertijd: 10-30 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 5000/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Eigenschap: Vrachtwagenkraan Breedte: 2540mm
Wielbasis: 1470+3700+1350mm Maximumsnelheid: 90 (km/h)
Totaal hefgewicht: 55t Lengte: 13650mm
Hoogte: 3770mm Drijfkwaliteit: 44000kg
Hoog licht:

de vrachtwagen zette hydraulische kraan op

,

telescopische boomvrachtwagen opgezette kraan

,

55tons de hydraulische kraan van de ladingsboom

Van de het Merk55ton Vrachtwagen van China de kraanxct55l6 XCMG Nieuwe 6-sectie Boom Hydraulische Kraan

 

Product Snelle Details:

 

Eigenschap: Vrachtwagenkraan

Voorwaarde: Nieuw

Toepassing: Bouw

Geschatte het Laden Capaciteit: 55tons

Geschat het Opheffen Ogenblik: 900Kn.m

Spanwijdte: 7.9m

Plaats van Oorsprong: Jiangsu, China (Vasteland)

Merknaam: CANMAX

Certificatie: CE/ISO9001

lengte: 13650mm

breedte: 2540mm

hoogte: 3770mm

Wielbasis: 1470+3700+1350mm

Drijfkwaliteit: 44000kg

Maximumsnelheid: 90 (km/h)

100 km brandstofverbruik: 35L

Totaal het opheffen gewicht: 55t

Langste hoofdwapen: 49.1m

 

Producteigenschappen:

 

XCT55 de vrachtwagenkraan wordt ontworpen hoofdzakelijk voor binnenlandse markt met inbegrip van de eisen van de internationale markt. Goedkeurend exclusieve zelf gemaakte chassis, is het toepasselijk voor bredere wegen waarin het opheffen en het hijsen het werken van normale bouw gemeenschappelijke opheffende jobsites met hogere het hijsen hoogte, sterkere het opheffen capaciteit en hogere het werk efficiency kunnen tevredenstellen. Het wordt wijd gebruikt in vele ingewikkelde jobsites zoals bouw, stedelijke vernieuwing, vervoer, haven, brug, olie en miningetc.

Met vier-as kraan chassisand k-Vormige kraanbalk die, heeft XCT55 vijf-sectie boom van U-vormig met twee roosterkraanbalken en verborgen dubbel-onafhankelijke krukken wordt toegevoegd. Uitgerust met systeem met lage snelheid en het grote van de torsiemacht, keurt het nieuw energy-saving hydraulisch systeem opgezet met een gecombineerd tegengewicht (of bouwstijl-in beschikbaar tegengewicht) goed. Met de generatie gloednieuw ontwerp van XCMG G en kunstmatig interactief systeem die het niveau van auto bereiken, neemt XCT 55 het lood van highestperformance in de industrie die tot intelligenter bijdraagt, energy-saving en vermenselijkt.

(1) hoge Prestaties

De vijf-sectie boom met u-Shapedprofile wordt optimaliserend het aandeel van hoogte en breedte gemaakt van het staalmateriaal van de importedhighspanning dat boom torsie en zij-buigt kan verminderen. De opgenomen schuiven kunnen efficiënt de overlappende lengte van aangrenzende boomsecties verhogen, die het puntcontact of lijncontact tussen schuif en boom elimineren terwijl de boom een loadand effectief vermijdend lokaal het ontzetten fenomeen opheft. De compacte staartboom kan het het ineenschuiven aandeel van boom resultingin efficiënte increaseof verbeteren de lengte van volledig-uitgebreide boom. De boomlengte van 44.5m exceeds1m van het hoogste niveau in de industrie met k-Vormige kraanbalk overspant 7.3m×8.035m zeer bijdragend tot verbetering van stabiliteit. Overschrijdt de volledig toegewezen het opheffen capaciteit 20% van het hoogste niveau in de industrie.

Een hoge precisie pressureshut-van klep wordt toegevoegd om pressureshock tijdens het opheffen verrichtingen te verhinderen, om kruk te elimineren schuddend terwijl het verminderen van de haak voor het geval dat op hoge temperatuur van hydraulische olie, zeer verbeterend de betrouwbaarheid van het opheffen van verrichtingen. Een grote die verplaatsingsmotor, met een olie-opnieuw vullende kring wordt gecombineerd voor de kruk en de nauwkeurige remcontrole wordt gespecialiseerd, draagt tot bij responsespeed in milliseconden en onbeheerste beschermings againstwinch snelheid en verhindert de lading neer te glijden terwijl beginnende tweede lift.

(2) intelligentie

De recentste controle en het technologieplatform met het opnieuw plannen van systeem bereiken verrichting en drijfintelligentie. XCT 55 is uitgerust met veelvoudige functies zoals automatische het opheffen planning, virtuele instrumentenvertoning, automatische meertalige schakelaar, het systeem van de cruisecontrole en verre flameout.

(3) Energy-saving

Het nieuwe energy-saving hydraulische systeem omvat het opheffende hydraulische systeem die uit veranderlijke verplaatsingspomp en constante verplaatsingsmotor en het zwenken hydraulicsystem bestaand uit constante verplaatsingspomp en constante verplaatsingsmotor bestaan met grote torsie met lage snelheid. De rijpe zwenkende als buffer optredende voor technologie wordt toegepast. De extern-gecontroleerde macht die die boom verminderen met de resultaten van de ernstdaling in verhoogde verminderende snelheid vanuit een grotere boominvalshoek wordt gecombineerd, die het werk efficiency verbeteren meer dan 30%.New-generatie intelligent controle hydraulisch systeem met onafhankelijke radiator draagt tot schakelaar de in real time van de controlofradiator en roterende snelheid bij. Ondertussen, verbetert de geoptimaliseerde kernradiator meer dan 10% met radiatorpower die 25% verminderen.

Met andlargetorquemotoren met lage snelheid en hoge verhouding, overdriveversnellingsbak als kern van een nieuw machtsplatform, heeft XCT 55 sterke drijfprestaties, grote hoeveelheid van loadcapacity, goede stabiliteit, die hoge dynamische prestaties met laag die brandstofverbruik door 12% wordt verminderd en drijfprestaties kan bereiken beter door 15%.

De eerste vrijgegeven kringlooptechnologie op energiegebied kan terugwinning en de machtsenergie opnieuw gebruiken van het remmen. De snelheid kan 30km/h bereiken wanneer aanvang voor de capaciteit van 5.3s en van de rang beter door 5%.

(4) verschijning en humanisering

Ontworpen met XCMG-g-Generatie vrachtwagenkraan, combineert regelmatige en elegante XCT 55 kunstmatige mechanismen die ruim de humanisering opschorting van de aanpassingslucht in bestuurderscabine met met geringe geluidssterkte bevorderen. De comfortabelere drijfprestaties kunnen worden bereikt uitgerust met nieuw die dek van aluminium en elegantere verschijning wordt gemaakt.

Gemaakt van nieuw gecombineerd materiaal, wordt de kap gevormd van modellen met goede verschijning. De raad en staat greep bij wordt gemaakt van aluminiumlegering die de kaphoogte verminderen door 30%-40%.

Voor het slewinglocking van mechanisme, wordt het gemanipuleerd door flexibele shaftcontrol waarmee het zwenken kan in de cabine van de exploitant worden gesloten en zijn begonnen.

Het mens-machine interactieve systeem van XCMG met het niveau van auto: het werk de ruimte wordt ontworpen volgens ergonomie en 13 punten van intelligentize en is de informatiserings interactieve technologie geïntegreerd, die vriendschappelijker mens-machine gesprek brengt.

 

Productspecificatie:

Categorie Punt Eenheid Parameter
Hoofdprestaties Max. totale geschatte het opheffen capaciteit t 55
Draaiende straal bij draaischijfstaart Tegengewicht mm 3625
Hulpkruk mm 3830
Max. ladingsogenblik Basisboom kN.m 2058
Volledig-uitgebreide boom kN.m 940
Volledig-uitgebreide boom + Kraanbalk kN.m 540
(Volledig) uitgebreide kraanbalkspanwijdte Longitudinaal m 8035
Hijstoestelhoogte Basisboom m 10.7
Volledig-uitgebreide boom m 49.1
Volledig-uitgebreide boom + Kraanbalk m 63.8
Boomlengte Basisboom m 11.2
Volledig-uitgebreide boom m 50
Volledig-uitgebreide boom + Kraanbalk m 66
Het werk snelheid Het opheffen tijd Boom het opheffen s 50
Het ineenschuiven tijd Volledig uitgebreid s 350
Kraanbalk die en tijd uitbreiden intrekken Kraanbalkstraal Zich gelijktijdig het uitbreiden s 30
Gelijktijdig het intrekken s 20
De Vrachtwagenkraan van de 55 Tonboom, XCT55L6 XCMG 6 - de Hydraulische Kraan van de Sectieboom 0De Vrachtwagenkraan van de 55 Tonboom, XCT55L6 XCMG 6 - de Hydraulische Kraan van de Sectieboom 1De Vrachtwagenkraan van de 55 Tonboom, XCT55L6 XCMG 6 - de Hydraulische Kraan van de Sectieboom 2De Vrachtwagenkraan van de 55 Tonboom, XCT55L6 XCMG 6 - de Hydraulische Kraan van de Sectieboom 3

 

Contactgegevens
Shandong Global Heavy Truck Import&Export Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +8615275410816

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

CONTACT

Adres: 1NO.1-501, Blok 1, Changsheng Nan, Dongguan-Weg, Jinan-Stad, Shandong Provinc, China

Factory Adres:SINOTRUCK de industriegebied, Jinan-Stad, China